ВИДЕО: Легенда изрита футболисти заради чалга и "попипване"


ВИДЕО: Легенда изрита футболисти заради чалга и "попипване"

9242 0

В българския футбол определено не сме видели всичко, като поредното доказателство идва не от къде да е, а от съблекалнята на бившия български национал Радостин Кишишев, който побесня и изхвърли трима от своите играчи.

Както е известно, игралият за Чарлтън във Висшата лига футболист в момента е треньор на Верея, но след изключителна простотия на играчите, той се видя принуден да ги изгони от лагера на тима.

Бившият вратар на Ботев Росен Андонов, защитникът Васил Ботев и крилото Иван Винков са били изгонени от лагера в Сандански след непристойно поведение, оронващо престижа на клуба.

Влезте в играта на Sportline.bg и спечелете невероятна награда - комплект тонизиращи бонбони с кофеин, които ще напраявят деня ви по-продуктивен! ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА ТУК

Едва ли някой щеше да разбере за това, но в youtube излязоха скандални кадри, в които се вижда как Васил Ботев пее балада на Софи Маринова, а през това време негов съотборник го опипва по мъжките части.

Във втория клип пък двамата разиграват скеч с Азис и Ванко 1 в хотелската си стая, като това явно е дошло в повече на треньора, който ги е изгонил.

В двете видеа може да се запознаете със случая. Превъртете до средата на първото видео, ако не ви се слуша...песента:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички