ВИДЕО: Черно Море стартира лятната си подготовка, 5-а липсват


ВИДЕО: Черно Море стартира лятната си подготовка, 5-а липсват
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1041 0

Черно море даде старт на лятната си подготовка. Родният тим пристигна в Банско, където следобед умерено направи първата си тренировка. "Моряците" изглеждат в настроение, въпреки че не съумяха да се преборят за място в евротурнирите.

Старши треньорът на отбора Илиян Илиев първоначално няма да може да разчита на своя капитан Даниел Димов, който е контузен. Освен него липсват и Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Велислав Василев и Мартин Дичев, които ще се включат в заниманията в идните дни.

В понеделник и вторник Черно море ще тренира двуразово. В сряда отборът от Варна ще изиграе и първата си контрола. Тя ще бъде срещу Локомотив (Пловдив). Сутринта в същия ден “моряците” имат и предвидени упражнения. В групата към момента попаднаха 20 играчи.

Това са Георги Георгиев, Галин Григоров, Живко Атанасов, Цветомир Панов, Петър Иванов, Петър Босанчич, Наско Янков, Росен Стефанов, Лъчезар Йорданов, Васил Панайотов, Мазир Сула, Мимито Биаи, Матеус Клементе, Алекс Фернандеш, Марко Стойчески, Стефан Велев, Закария Беншаа, Калин Георгиев, Ангел Ангелов, Николай Златев, Евгений Сердюк и Матиас Курьор.

Ето с кои трима ще подсили отбора си Черно море

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички