Вицепрезидентите на БФС нямат намерение да се кандидатират за мястото на Боби Михайлов


Вицепрезидентите на БФС нямат намерение да се кандидатират за мястото на Боби Михайлов

1156 0

Михаил Касабов, който временно ще изпълнява функциите на шеф в БФС, обяви, че няма никакво намерение да се кандидатира за постоянен. Вече стана ясно, че ще има Конгрес, на който ще бъде избран новият президент на футболната ни централа.

"Днес е един неприятен ден за мен. Първо искам да благодаря на г-н Борислав Михайлов за това, което той направи през последните 15 години. Това е негово лично мнение и няма нужда да го коментирам."

Моята задача като изпълняващ дейността президент ще бъде главно да насрочим нов Конгрес и да изберем нов старши треньор на националния отбор. Когато стана легитимен президент, ще свикам Изпълком за обявяването на дата на Конгреса. Аз категорично заявявам, че на следващия Конгрес няма да се кандидатирам за президент".

“Към момента нямам намерение да се кандидатирам за президент на БФС”, поясни и Атанас Фурнаджиев, който също бе сред спряганите.

Йордан Лечков пък обяви, че трябва да се изчака да се види какви кандидати ще има. "Аз съм от първия ден с г-н Михайлов и когато стъпихме в длъжност, футболният съюз беше в отчаяно състояние във всяко едно отношение. Президентът вече е говорил днес за това колко сме постигнали, което никак не е малко. Нека се даде равен шанс на всички кандидати, които мислят, че биха се справили по-добре. Нека видим дали някой изобщо ще се кандидатира в тази тежка ситуация, да не би да се наложи пак ние да се връщаме. На мен не ми е приятно, както на президента, да получавам само негативи, без да имам вина. Все пак съм си изградил име и репутация и в чужбина.", добави Лечков.

А кога и защо е решил да подаде оставката си като шеф на БФС Борислав Михайлов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички