Верея победи Локо ГО в мач с бой и три червени картона


Верея победи Локо ГО в мач с бой и три червени картона
Снимка: Официален сайт на Верея - fcvereya.bg

1456 0

Верея победи като домакин с минималното 1:0 Локомотив Горна Оряховица в среща от междинния 13-ия кръг в Първа лига.

Освен с равностойната игра, двубоят на стадион „Трейс Арена” в Стара Загора, ще се запомни и с трите червени картона, показани от главния арбитър Станислав Тодоров.

В 39-ата минута домакините останаха с човек по-малко, след като новото попълнение Осман Балде получи втори жълт картон. Въпреки численото неравенство малко преди края на първата част Верея успя да открие резултата. Амаду Сукуна напредна в наказателното поле и центрира остро към Момчил Цветанов, който засече топката и след карамбол между гредата и вратаря на гостите, тя влезе в мрежата.

След почивката и двата отбора пропуснаха по няколко отлични възможности за гол и в крайна сметка победата остана за старозагорци. След последния съдийски сигнал пък последваха грозни сцени между футболисти на двата тима, вследствие на които арбитърът показа два червени картона, съответно на Илия Мунин от домакините и на Матиас Курьор от Локомотив.

С успеха Верея прекъсна серията си от шест поредни мача без победа в първенството. Старозагорци вече са девети в класирането с актив от 15 точки, докато Локо ГО е 12-ти с 11 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички