Верея не иска да напуска елита, заподозря атака срещу БФС в изваждането си от Първа лига


Верея не иска да напуска елита, заподозря атака срещу БФС в изваждането си от Първа лига
Снимка: Официален сайт на Верея

1387 0

От Верея дадоха пресконференция след изваждането на клуба от състава на Първа лига заради сигнали за участие в уговорени мачове. От клуба заявиха, че до момента не са получили официално обяснение за действията спрямо клуба, както и отрекоха, че клубът е свързан по някакъв начин с китайски или руски инвеститори.

"Наехме адвокатска кантора, която ще поиска днес или утре документите, за да обжалваме. Трябва да преценим дали има смисъл от това обжалване и какъв може да бъде крайният резултат. Не съм запознат в детайли с правилника на футболния съюз. Китайски партньори нямаме и никога не сме имали. Това са слухове. Има разследване от прокуратурата и ни бяха изпратени четири имена, за които бяхме попитани дали познаваме. Това не е така. Бизнес партньори не сме имали, имахме футболисти и треньор, докарани от мениджърска компания", добави президентът на Верея Християн Първанов.

Според него това е атака не само срещу клуба, но и срещу Българския футболен съюз, както и срещу президента Борислав Михайлов. "Искаме да останем в професионалния футбол, но ще видим как ще се развият събитията. Според мен това е кампания срещу отбора, а по мои проучвания е и кампания срещу Българския футболен съюз и в частност към президента на Българския футболен съюз господин Михайлов".

Междувременно пък се появи информация, че през следващия сезон шампионатът ни ще започне рекордно рано - ето и повече подробности.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички