Верея изпусна Локо (Пд) за първа победа през сезона


Верея изпусна Локо (Пд) за първа победа през сезона
Снимка: lokomotivpd.com

784 0

На свой терен днес Верея имаше възможността да запише първата си победа за сезона, но се задоволи в крайна сметка само с равенство. Старозагорци на два пъти повеждаха на Локомотив (Пловдив), но допуснаха изравняване и в двата случая и остават последни в класирането с едва 5 точки. Пловдивчани са на осмата позиция с 22 пункта, като ги делят 2 точки от топ 6.

Верея успя да открие резултата в своя полза в 9-ата минута, след първия си точен удар към вратата на Локомотив. В ситуацията Дино Мартинович комбинира със Симеон Мечев, навлезе в наказателното поле и намери далечния ъгъл на Луков.

Малко след това гостите стигнаха до изравнителен гол, но той бе отменен заради засада. Все пак "смърфовете" стигнаха до гол в 28'. Умарбаев навлезе в наказателното поле, намери Ожболт, който от малък ъгъл изравни.

Само 3 минути по-късно разигралият се в този мач тим на Верея отново успя да поведе. Милан Вошурович центрира след бърза атака, топката се отби в бранител на "черно-белите", но попадна у Здравко Илиев, който бе точен за 2:1. Локомотив изравни чак в 78' с попадение на Димитър Илиев, който получи добър пас от Посинкович. Топката се удари в гредата и влезе във вратата на Георгиев.

В добавеното време Здравко Илиев можеше да донесе жадуваните три точки за Верея, след като излезе на добра позиция, но стреля в аут.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички