Венци Стефанов влезе в необяснимо противоречие


Венци Стефанов влезе в необяснимо противоречие
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1296 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изказа любопитно мнение, с което влезе в противоречие със старши треньора на "белите" Златомир Загорчич. Въпреки че, ако съдим по думите на Стефанов, не е точно противоречие.

Златомир Загорчич и Венци Стефанов с различни мнения

След поражението за столичани от Арда с 1:2 Загорчич сподели, че не си говори с шефовете в клуба. Той го каза съвсем ясно и поясни, че в последно време изобщо не комуникира с тях. Това пък породи и слухове за бъдещето му начело на отбора.

Венцеслав Стефанов заяви, че Златомир Загорчич не е бил разбран правилно

Сега обаче Стефанов заяви, че всъщност Загорчич не е бил разбран добре. Той бил в постоянна връзка с ръководството. И въпреки това президентът не отговори дали Заги ще остане начело на Славия.

"Явно Загорчич не е разбран добре. Той има пълен картбланш и никой не се бърка в работата му. Той има постоянна връзка с ръководството. Не мога да коментирам този въпрос (бел. ред. дали Заги ще остане начело на отбора)", отсече Стефанов. Припомнете си и изказването на Загорчич, в което заявява, че не си говори с шефовете в Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички