Венци Стефанов видя "оранжево" лоби в националния


Венци Стефанов видя "оранжево" лоби в националния

8554 0

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венцислав Стефанов, намекна за лоби на Литекс в избора на национален селекционер по футбол в последните години. В сутрешния блок на ТВ7 той защити позицията си, че виновник за двете загуби на България в евроквалификациите е треньорът Любослав Пенев и той трябва да сдаде поста си.

"Решението за смяна на Любо Пенев трябва да го вземе Боби Михайлов. Аз смятам, че когато не върви един отбор, треньорът първи носи отговорност. Любо е сериозно момче, но не може всеки път да има по 4-5 нови футболисти вътре. Говорихме за едно подмладяване, а виждаме, че има играчи над 30 г. Младите минават като метеор и това е. За загубата от Норвегия основен виновник е само Пенев. Не знам кой трябва да го смени, но ми прави впечатление, че през 15 г. всички треньори са минали през Ликекс и се чудя дали е само някакво съвпадение", заяви Стефанов.

Както е известно, името на настоящия треньор на Литекс - Красимир Балъков, първо излезе в медиите като заместник на Пенев в случай на уволнението му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички