Венци Стефанов: Томов скоро няма да е в ЦСКА


Венци Стефанов: Томов скоро няма да е в ЦСКА

1971 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде специална пресконференция днес, на която освен за неговия тим, говори още за състоянието на Левски и ЦСКА. Той не подмина и разделянето на "А" група на две шестици, както и други актуални теми от родния футбол.

"Славия не е имал проблеми и не може да има проблеми с лицензите. Най-големият проблем е с терените по България. Както беше казал един колега - бягане с камили. Томов ли, вижте колко е интелигентен човекът. Дали от Левски са ни платили щетите по стадиона? Ще има чакане. Те още на футболистите си не са платили”, заяви Стефанов.

Босът на Славия изрази несъгласие с разделянето на шампионата на две половини."Ако силите бяха изравнени, щеше да има по-голям ефект. Тази година отпадащите отбори станаха ясни, още преди да почне първенството и всичко се обезсмисли. Тези 12 отбора можеха да се срещнат по три пъти един срещу друг. Но така е прието, така ще играем. Най-вече от финансовото положение зависи това кои отбори ще изпаднат. Така както се вижда и Марек, и Хасково не са в най-добро състояние. Иначе Марек има много здрав обор, но явно финансите са им сериозен проблем", коментира Стефанов.

Той изрази мнение и за желанието на Александър Томов за различно разпределението на приходите от телевизионните права между различните клубове."Моля те, не ме занимавай с политик със затихващи функции. Томов си бръщолеви всичко, каквото иска. Много скоро няма да го има и в ЦСКА. Сега да го коментираме - излишно е. Левски и ЦСКА наистина имат много фенове, които ги поддържат, и на двата клуба най-силното са феновете”.

Венци Стефанов сподели мнението си за новосъздадената треньорска асоциация: "Всичките, които ги видях в тая асоциация, са нанесли малко или много щети на клубовете си, където са работили. Взимат по две три куци пилета, а после „тоя не го искам”... Тия пари от къде идват? От светия синод ли?".

Президентът на Славия не пропусна да коментира и строежа на новия стадион в "Овча Купел". "На 30-и март е последният срок, в който са обявили и ще започнат геоложките проучвания. Ако нещата се забавят след тази дата, ще търся отговорност за забавянето на проекта”, категоричен е Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички