Венци Стефанов: Ще изискам наказания за Берое и Лудогорец!


Венци Стефанов: Ще изискам наказания за Берое и Лудогорец!

2196 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов изрази съжалението си, че неговият отбор е изпуснал да бие лидера Лудогорец в срещата помежду им в изминалия кръг. Мачът завърши 1:1, като столичани изравниха с попадение от пряк свободен удар на Антон Карачанаков.

"Славия загуби две точки, а не спечели една. Антон Карачанаков е добър футболист, просто дълго време не беше играл. За него не е проблем да вкара от фаул. Надявам се с всеки изминал мач да става все по-добър", коментира Стефанов, цитиран от "Тема Спорт".

Той отново възнегодува срещу факта, че някои от отборите в "А" група не спазват правилото на БФС да играят с поне един титуляр до 21 години всеки мач.

"Никой не спазва истинското правило за българския футболист до 21 години. Ще изискам да има санкции за това. Не може едни да го спазват, а други непрекъснато да го нарушават. Това са два клуба - Берое и Лудогорец", заяви Стефанов.

Според него отборът е на прав път. "Вижда се, че истината е в младите футболисти. Силно се надявам, че след двете поредни равенства с Литекс и Лудогорец, в следващия кръг срещу Левски, след паузата, ще спечелим. Вярвам, че и момчетата го желаят", добави босът на Славия.

Той посочи, че на 99% селекцията в Славия е свършила и че няма голям шанс Жереми Манзоро да бъде продаден до затварянето на трансферния прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички