Венци Стефанов развърза кесията, дава премии за точката срещу ЦСКА


Венци Стефанов развърза кесията, дава премии за точката срещу ЦСКА

1076 0

През този сезон в Славия нямат много поводи за радост и затова футболистите разчитат само на заплатите си. Заради равенството 0:0 на „Българска армия" обаче от ръководството на най-стария столичен клуб са обещали на играчите премии. Те ще са първите в тима на "белите" от доста време, съобщава вестник "24 часа".

За дербито срещу Локо (Сф) на стадиона в "Овча купел" днес голяма вероятност отново да се появи в игра има защитникът Фернандер Касай.

Първият футболист от ЦАР в българското първенство получи травма по време на лагер на националния отбор на страната си и пропусна мачовете на Славия срещу Локо (Пд) и ЦСКА. Касай вече участва в натоварванията наравно с колегите си.

Същото е положението и с лекувалите дълго време контузии титуляри Станислав Генчев и Карлос Фонсека. Именно по-дългият възстановителен процес кара щаба на "белите" да бъде предпазлив с връщането на двамата на терена. Генчев и Фонсека обаче вероятно ще бъдат в групата.

Ръководството на Локо разчита, че отборът си е взел поука от безличната игра срещу "Левски" и ще бъде различен днес. Има версия, че забавянето на парите демотивира играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички