Венци Стефанов преди 3 години: Как да стане с Мапуку, Папуку, Бамбуку...


Венци Стефанов преди 3 години: Как да стане с Мапуку, Папуку, Бамбуку...
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3702 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов привлече нов нападател, с който само преди три години се подиграваше с името му. Става въпрос за Жуниор Мапуку, който през 2018 година беше футболист на Левски, а по онова време Венци си послужи с него като пример, че водещите отбори в България разчитат основно на чуждестранни играчи. 

С това Венци оправда липсата на успехи за националния отбор, който не успя да се класира за Евро 2020. Стефанов открай време е в конфликт с Левски и редовно насочва звучни коментари към тях. През 2018-а той нарече Мапуку "Папуку" и "Бамбуку", а три години по-късно го взе в отбора си, макар да твърдеше, че "няма как да стане" с такива играчи.

“Дайте да ударим на Боби Михайлов 100 тояги на голо, че не сме се класирали на европейското. Как да стане с Мапуку, Папуку, Бамбуку… Е, вчера по-тъмните момчета в ЦСКА бяха 7-8 парчета. Да не говорим за другите – Левски, Лудогорец, Ботев… Локо Пд със сръбско-хърватската инвазия. Защо не дават на добрите български футболисти да играят? Какво им е виновен БФС? Откъде – накъде? Докато не даваме шанс на българските момчета – така ще е!", каза Стефанов през 2018-а.

ТУК може да видите 13 изключително култови лафове на Венци Стефанов от миналото!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички