Венци Стефанов обвини Лудогорец в простотия и призова Петев да има "д*пе"


Венци Стефанов обвини Лудогорец в простотия и призова Петев да има "д*пе"

1978 0

Президентът на Славия и член на изпълкома на БФС - Венцислав Стефанов, с няколко думи успя да "изправи кривите краставици" в родния футбол. Той направи две култови изказвания, свързани с националния отбор на България.

"Ивайло Петев ще има картбланш от БФС, но само "ако има дупе". Дано не започне да се навежда на някои футболни президенти. Трябва да има смелост", коментира Стефанов пред ТВ7.

Той постави на мястото им Лудогорец и донякъде "Левски", които бяха сред малкото отбори в "А" група, спрели някои от националите си за контролата с Румъния (0:0). Всеизвестен факт е, че проверката бе на неофициална дата, което не задължаваше клубовете да пуснат играчите си, но пък мачът бе единствената репетиция на новия селекционер Ивайло Петев за важната евроквалификация с Италия на 28 март в София.

"Когато става въпрос за националния отбор на България, това е над всичко. В момента е подготвителен период и нямаш мачове и близките дни не предстоят никакви сериозни срещи, просто е меко казано простотия да спреш футболистите си. Но всеки има право", бе коментарът на "белия" бос по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички