Венци Стефанов: Ако иска и Светият синод да разследва


Венци Стефанов: Ако иска и Светият синод да разследва
Снимка: БГНЕС

1099 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че е обидно за „белите” като клуб тяхното име да се забърква в сигнали за уредени мачове. Това се случи, след като българската прокуратура получи сигнал от УЕФА за мача Монтана – Славия (3:4) на 15 април в Ловеч, когато Монтана водеше с 3:1 до 62-ата минута.

Стефанов приветства разследването и заяви, че неговите футболисти са чисти и в типичния си стил призова „Не прокуратурата, ако искат и Светия синод да го разследва”.

"За мен това е много обидно към Славия, към отбора и изобщо защо се споменава и защо забъркват Славия в цялата тази работа. Нека човек, който разбира от футбол, да прегледа головете за победата на Славия. Ако може да има нещо съмнително в тези голове... Второ – има достатъчно начини и средства да се констатира, ако някой е играл или е залагал – кои са тези хора, кои са тези залози и да им се потърси отговорност.

Нека да се разследва случаят. Не прокуратурата, ако искат и Светия синод да го разследва. Ние, футболистите на Славия са дали всичко от себе си да извоюват тази победа и нямаме повод за притеснение по никакъв начин”, коментира Венци Стефанов пред БНТ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички