Велков: Срещу Лудогорец трябва да сме почти безгрешни


Велков: Срещу Лудогорец трябва да сме почти безгрешни

1526 0

Треньорът на Марек Антон Велков е убеден, че неговият тим може да измъкне нещо от гостуването си в Разград.

"Лудогорец остава сериозен съперник, въпреки настъпилите промени в клуба. Не мисля, че футболистите му са щастливи след треньорската рокада. Все пак именно при Стойчо Стоев изживяха едни от най-хубавите си моменти в Европа. Така че няма как да има доволни.

Надявам се моите играчи да отговорят на Лудогорец подобаващо. Изправяме се срещу много силен съперник и трябва да сме почти безгрешни, за да вземем нещо. Надявам се да успеем и да се върнем с точка от Разград. Трябва да бъдем наясно обаче, че няма да е никак лесно, тъй като това продължава да е най-добрият отбор в България. Все пак ние имаме своите шансове и трябва да се възползваме", каза пред "Тема Спорт" Антон Велков.

Дупничани няма да могат да разчитат за сблъсъка с Лудогорец на нападателя Еньо Кръстовчев. Бившият футболист на Левски все още се възстановява от операция. Халфът Ангел Русев също не замина за Разград поради семейни причини.

Най-вероятно Велков няма да прави големи промени в титулярния състав от победата срещу Хасково (2:1) Борислав Николов, Димитър Димитров и Крум Бибишков, които имаха леки травми, ще започнат срещата. Сред стартовите единайсет ще са и Димитър Илиев и Милен Василев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички