Велислав Вуцов с любопитно разкритие за Втора лига и закана към фаворит


Велислав Вуцов с любопитно разкритие за Втора лига и закана към фаворит
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2285 0

Поелият наскоро футболен Янтра Габрово - Велислав Вуцов, коментира ситуацията около отбора преди тежкото гостуване на Монтана в началото на идната седмица. 

Тогава на практика ще се изправят два отбора с различни цели, след като северозападният тим се намира в горната половината на Втора лига, докато възпитаниците на специалиста ще се борят за оставане в надпреварата и догодина. 

Вуцов направи любопитна оценка пред "Мач Телеграф", според която стадионите в Габрово и Монтана имат най-хубавите терени във втория по сила турнир в България.

Мнението на Вуцов

"Определено ще бъде много труден мач и за нас, и за тях. И двата отбора имат амбиции. Те искат да влизат в Първа лига, а ние имаме за цел да останем в групата. И двата отбора се нуждаят от точки. Влизаме концентрирани и мобилизирани. Отиваме в Монтана, за да спечелим нещо! Искам да играем по начина, по който играхме в предишните два мача.

Мисля, че отборът ни се намира в добро състояние. Има малко умора от предната среща, но мисля, че всичко ще е наред. Беше малко по-малко времето за възстановяване през седмицата за нас, защото имахме среща в понеделник и сега играем в събота. Но в крайна сметка, каквото е за едните, такова и за другите.

 

Ние няма от какво да се притесняваме. Мобилизирани сме до краен предел и сме спокойни. Познаваме добре отбора на Монтана.

Имат добри играчи. При тях има сътресения, но не се наемам да ги коментирам. Те имат добър терен. Не съм притеснен за това. На мнение съм, че на Янтра и на Монтана терените са най-добри. Без да обиждам никого. Може и да пропускам някого, но тези два терена отговарят на критерии А група", категоричен е Вуцов.

Вижте кой е новият помощник на Вуцов в Янтра Габрово!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички