Валентин Илиев преди ЦСКА - ЦСКА 1948: Един от поредните двубои, не го различавам по важност


Валентин Илиев преди ЦСКА - ЦСКА 1948: Един от поредните двубои, не го различавам по важност
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

917 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев, даде пресконференция преди утрешния, 31-ви май, бараж срещу ЦСКА за място в квалификациите на турнира Лига на конференциите.

Мнението на Илиев

"За мен е един от поредните двубои. Не го различавам по важност от другите. Целите на самия мач са по-различни, но ние във всеки мач се стремим за победа и това ще търсим. Уважавам мнението на всеки треньор, както и на Стамен Белчев. Разликата между думи и дела е огромна. На терена ще видим кой с кого ще се съобразява", започна Илиев, цитиран от "Dsport".

Валентин Илиев

"Не мисля, че трябва да търсим подводни камъни. Концентрацията и поведението на отборите ще са ключови. Спокоен съм, защото вярвам на отбора си. Познавам играчите си и не смятам, че в България има с какво да се изненадаме. Желанието за победа и колективът ще са водещите фактори в този двубой!".

ОЩЕ: Добрин Гьонов е оптимист: ЦСКА 1948 ще пренапише историята с победа над ЦСКА

"Концентриран съм върху двубоя. Винаги съм твърдял, че всеки човек има право на мнение и действия. Всеки отговаря за действията си. По никакъв начин не ми са повлияли страничните неща. Фокусиран съм върху отбора ми. Има неща, които се случват, защото Господ така е отредил. Независимо от формата, когато играеш в един дерби мач, ключовото е кой ще покаже по-голямо желание и психика и кой ще играе като отбор. Футболът е колективен спорт и може да надскочиш себе си, когато играеш като отбор. Радвам се, че имам страхотен колектив и им вярвам", изтъкна наставникът на "червените".

ОЩЕ: Стамен Белчев"скочи" на Георги Кабаков с изказване и надъха своите за баража ЦСКА - ЦСКА 1948

"В живота и футбола винаги има какво да губиш, но това не трябва да е приоритет и да се страхуваш. Или побеждаваш, или губиш - няма друг вариант. Разполагаме и даваме шанс на много млади играчи. Малцина вярваха и от нашия отбор, но с времето и мачовете се убедиха, че нещата са възможни. Искам да вярват в себе си така, както ние като щаб вярваме в тях. Направихме нещо хубаво, може да го направим и по-хубаво. Вярвам, че е възможно", изрази увереност Илиев, а за финал допълни:

Валентин Илиев

"Готови сме за всякакви варианти. Няма как да излезем с една стратегия, защото всеки двубой може да се развие по различен начин. Мисля, че в това отношение сме подготвени за всякакви варианти и сме готови да реагираме по най-добрия начин. Няма по-хубаво нещо от това да има хора по трибуните. Не приемам да играем пред празни трибуни. Мен лично, като футболист, ме мотивираше агитката на противника".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕФеновете на ЦСКА се активизираха след новината за билети по 1 лв

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички