В Сърбия признаха: Българският футбол е по-добър от нашия!


В Сърбия признаха: Българският футбол е по-добър от нашия!

1418 0

"Да, българският футбол в дадения момент е много по-добър от сръбския. Имахме възможност да се уверим в това в предишните два сезона, когато нашите представители в квалификациите за Шампионска лига бяха елиминирани от тима от Разград".

До това заключение стигна популярният в Западната ни съседка сайт sportske.net, а поводът за това бе поредният трансфер на сръбски вратар в "А" група. Става дума за стража на "Левски" Боян Йограчевич. Той последва Иван Чворович от Лудогорец, Милан Борян от същия тим (макар и вече напуснал) и Александър Чанович от Черно море.

Сръбският вратар на "моряците" прави странното разкритие, че е бил на път да прекрати кариерата си, но офертата на варненци го е спасила.

"Бях изпаднал в размисли дали да тегля чертата на вратарската си кариера, когато дойде поканата на клуба от Варна и аз я приех с голямо удоволствие", споделя Чанович.

Той е израснал в Цървена звезда, има богат опит в сръбските клубове и дрои международната сцена не му е непозната, посочва sportske.net.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички