В Славия се изпокараха в съблекалнята


В Славия се изпокараха в съблекалнята

1255 0

Слабите резултати на Славия от началото на сезона не са единственият проблем на отбора.

В момента „белите“ се представят трагично, като са само на точка от опасната зона. Заради слабата игра на тима Венцеслав Стефанов уволни Милен Радуканов и сложи вместо него Иван Колев, но и тази рокада не свърши работа.

Истинските проблеми се коренят в лошата атмосфера в съблекалнята, пише "7 дни спорт". Част от футболистите са скочили на звездата Мишел Платини. Таранът, който пристигна през лятото от шампиона Лудогорец, се представя далеч под очакванията, като въпреки петте си гола не може да се превърне в лидер на състава. По-опитните награбили Платини,че се крие в мачовете, а на тренировките го няма никакъв и само имитира дейност. Треньорите в лицето на Иван Колев и Ангел Славков пък не смеели да кажат дума на Платини заради това, че се слави като особен характер и можело да стане по-лошо. Оказва се, че Платини е тренирал добре и е влизал с желание в мачовете само под ръководството на Милен Радуканов. След като гологлавият спец си тръгнал от Овча купел, започнали по-сериозните проблеми на Платини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички