В Славия беснеят срещу съдията


В Славия беснеят срещу съдията

320 0

Старши-треньорът на Славия Иван Колев беше бесен на съдията Ивайло Стоянов след загубата на неговия тим от Черно море с 2:0 на стадион "Тича".

"Относно резултата трябва да попитате съдията дали така трябваше да свърши мача“, бяха първите думи на Иван Колев след мача.

Той коментира още, че "белите" са напипали верния ритъм след първата половина на първата част, но съдията не е оставил шанс на неговия тим.

"След 25-та минута играчите добиха нужната увереност. Започнахме да създаваме положения, докато в същото време Черно море разчиташе на изсипани топката в нашето наказателно поле.

Имаше игра с ръка в наказателното поле на Черно море, но там нямаше дузпа. За сметка на това съдията видя дузпа в нашето наказателно поле.

Съдията категорично реши мача с тези действия. Не сме прибрахме нито за момент, въпреки че бяхме с човек по-малко. Не успяхме да стигнем до сериозни положения, въпреки че някои от атаките ни бяха добри".

Колев все пак поздрави своите играчи за старанието и беше категоричен, че дори с човек по-малко "белите" са играли по-добре в срещата.

„Мога да поздравя играчите на Славия за старанието и за играта. Нещата се усложниха още повече, когато останахме с човек по-малко. Черно море реално не създаде нито едно положение. Те хвърляха високи топки. През второто полувреме нещата се промениха и численият им превес им даде предимство. Щом не сме отбелязали гол не трябва да се задоволяваме. Трябва да обърнем внимание на този елемент от играта", каза Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички