В Швейцария осветлиха милионната сделката на Сион с ЦСКА 1948 за Георги Русев


В Швейцария осветлиха милионната сделката на Сион с ЦСКА 1948 за Георги Русев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2800 0

Най-следеният швейцарски футболен портал Chalcio.com излезе с допълнителна информация около трансфера на Георги Русев от ЦСКА 1948 в местния Сион. Той се официализира вчера, но българският национал тепърва ще премине медицински прегледи. 

Русев изигра над 100 срещи за ЦСКА 1948

Очертава се на втори януари офанзивният играч да акостира в алпийската страна и скоро след това да подпише споразумението с втородивизионния тим, ако премине успешно тестовете. 

За колко са продали българина

От портала Transfermarkt вече анонсираха, че Русев е бил продаден срещу 530 000 евро. Така за първи път в кариерата му клуб плаща трансферна сума за правата му. В миналото е бил част от школите на ДИТ, Елче и Хетафе, а на професионално ниво е играл още за Септември София. 

След анонсирането на сделката финансовият благодетел на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, припомни в социалните мрежи за професионалния път на играча: "Жорката го взехме също като Симеон Петров от Втора лига, от Септември София 😊 Успех, Майсторе! 😊👍". 

Кой е най-скъпият в историята на Сион

Ако Сион наистина е платил над милион за новия си футболист - то той става 19-ият най-скъп входящ трансфер в историята на клуба. Първи е шведът Матиас Андерсон, за който през сезон 2019/20 бяха платени 4 милиона евро на Ювентус. 

Още: Официално! ЦСКА 1948 продаде национала Георги Русев в Швейцария

ЦСКА 1948 с нов трансфер: Праща и Росен Божинов в Полша

Заради "определени хора" Стойчо Младенов не бил поканен на ЦСКА - Лудогорец: Много малко като бройка, за да бъда засегнат

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички