В Швейцария и Румъния спукаха ЦСКА 1948 от критики заради "алчност за пари" и "детски номера"


В Швейцария и Румъния спукаха ЦСКА 1948 от критики заради "алчност за пари" и "детски номера"
Снимка: Lap.bg

13023 0

ЦСКА 1948 изживява тежък ден, след като клубът бе нападнат от две страни и по различни теми. В медийното пространство на Швейцария и Румъния се появиха залпове срещу ръководството на "червените". 

Русев продаден за под милион евро

Недоволство от цените на играчите

Първо атаката дойде от Швейцария, където през настоящия трансферен прозорец беше продаден Георги Русев на местния Сион. Спортният директор на клуба Бартелеми Константин обаче заяви, че българинът трудно бил привлечен, а опитите били отдавна.

Причината за забавянето била "алчността на българския клуб за пари": "През миналия сезон бившият му клуб беше твърде алчен финансово, за да успеем с трансферната операция. Този път не беше така, така че сме щастливи, че успяхме да го привлечем". 

ЦСКА 1948 се отметнал за двубой

Преди броени минути един от малкото елитни румънски клубове, останал да се подготвя през зимата при домашни условия - ФКУ Крайова, обяви, че ЦСКА 1948 едностранно отменил контролата. 

Тимът от северната ни съседка трудно намира съперници през подготовката за приятелски срещи. Първо Ботошани приел, но се отметнал, а същото направили и "червените". В официална позиция от Крайова пък изразиха негодуванието си срещу българите:

"Въпреки, че имаше категоричен договор за изиграването на този мач, българската страна уведоми нашия клуб, че срещата не може да се проведе, а изтъкнатите причини са изключително детски.

Това е вторият клуб, който показва несериозност и аматьорско отношение спрямо нашия клуб". Седмицата може да завърши с напускането на Стойчо Младенов!

Още: За колко пари Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 продадоха бразилците Джовани и Елитон?

Официално: 22-годишният бразилец Тиаго Барбоса напусна ЦСКА 1948

"Успех, Майсторе!" - Цветомир Найденов анонсира първия нов футболист в ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички