В Царско село още 3-ма футболисти имат коронавирус


В Царско село още 3-ма футболисти имат коронавирус
Снимка: Фейсбук страница на Царско село

1716 0

В отбора от Първа лига - Царско село, още 3-ма футболисти са дали положителни проби за коронавирус. Това се случва дни, след като стана ясно, че капитанът Мартин Кавдански също е дал положителен тест. Новината бе съобщена на официалния сайт на "царете". Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

"ФК Царско село проведе извънредни PCR тестове след положителния резултат на Мартин Кавдански, който стана известен на 3 юли. Преди това отборът проведе тестове на всички играчи преди мача с Черно море с дата 1 юли (сряда), както бе изискването според заповед на Министъра на спорта от 29 юни.

След положителната проба на Мартин Кавдански тренировъчният процес бе преустановен, а в неделя (5 юли) всички футболисти, треньори и персонал проведоха нови тестове.

Тестовете на трима футболисти са положителни – Ивайло Иванов, Илия Джамов и Кирил Трохаров.

Според предписанията на РЗИ София тримата ще бъдат въведени в 14-дневна карантина и няма да вземат участие в тренировъчен процес и футболни мачове".

По-рано излязоха информации, че собственикът на Царско село също е с коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички