УЕФА "призова" Борислав Михайлов в Париж с ВИП-покана


УЕФА "призова" Борислав Михайлов в Париж с ВИП-покана
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1353 0

По-рано днес, 2-ри февруари, от БФС обявиха, че Михаил Касабов и Борислав Попов ще пътуват до Париж на 8.02., за да представляват България на 48-ия редовен конгрес на УЕФА.

От написаното ставаше ясно и че Георги Иванов - Гонзо и Илиан Илиев ще бъдат във френската столица на същата дата, само че за жребия в турнира Лига на нациите...

Борислав Михайлов с ВИП-покана

Малко по-късно в сайта на Българския футболен съюз се появи още една публикация, от която става ясно, че Борислав Михайлов е получил ВИП-покана от ръководството на Европейската футболна централа!

Още: БФС се похвали с покана от ФИФА - националният отбор на България ще играе с "топ" отбори в Баку

"От Нион заявяват желанието си да посрещнат дългогодишния член на Изпълкома на УЕФА и настоящ председател на Футболната комисия на централата Михайлов, както на Общото събрание, така и на тегленето на жребия за стартиращия през септември турнир Лига на нациите", пишат от Бояна.

Борислав Михайлов

Ето какво гласи целият пост на БФС:

"Ръководството на европейската футболна централа изпрати официална ВИП-покана до Борислав Михайлов за присъствие на предстоящия 48-и редовен конгрес в Париж на 8 февруари. В писмо до изпълняващия функциите президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов и изпълнителния директор Борислав Попов, от Нион заявяват желанието си да посрещнат дългогодишния член на Изпълкома на УЕФА и настоящ председател на Футболната комисия на централата Михайлов, както на Общото събрание, така и на тегленето на жребия за стартиращия през септември турнир Лига на нациите".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Официално: Националният отбор на България ще премери сили с участник на ЕВРО 2024!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички