Тъжна вест от Дунав Русе: Ники Димов (DJ Zmey) загина при нелеп инцидент


Тъжна вест от Дунав Русе: Ники Димов (DJ Zmey) загина при нелеп инцидент
Снимка: facebook / fcdunav

4054 0

С публикация в профила на клуба в социалната мрежа Facebook, ръководството на Дунав Русе разпространи тъжна новина в днешния 5-и март (вторник).

Тъжна вест - отиде си Ники Димов

При нелепа трагедия е загинал "един от гласовете на Дунав, който ни информираше, забавляваше и надъхваше по време на мачовете на отбора" - Ники Димов (DJ Zmey).

Русенци допълват, че "това е поредна тежка и непрежалима загуба в много кратък период от време" и завършват с "Почивай в мир, приятелю - там, горе при звездите".

Ето какво гласи цялата публикация на Дунав Русе:

"Поредната невъобразима и нелепа трагедия, свързана с човек от нашата общност ни застигна днес - един от гласовете на Дунав, който ни информираше, забавляваше и надъхваше по време на мачовете на отбора - Ники Димов (DJ Zmey) си замина при нелеп инцидент. Ники бе страхотен приятел на Дунав и винаги бе с клуба дори в най-тежките моменти.

Това е поредна тежка и непрежалима загуба в много кратък период от време. Почивай в мир, приятелю - там, горе при звездите".

*Екипът на SportLive изказва своите искрени съболезнования на семейството и приятелите на Ники Димов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички