Трусове в Кърджали: Треньорът Николай Киров и трима играчи напуснаха футболния Арда


Трусове в Кърджали: Треньорът Николай Киров и трима играчи напуснаха футболния Арда
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2769 0

След като през миналия сезон "сините" от Кърджали оставиха много добри впечатления с изявите си в Първа лига и си осигуриха дебютно участие в европейските клубни турнири, само 6 кръга след началото на новата кампания отборът се раздели с някои от основните си фигури.

В днешния ден старши треньорът Николай Киров и трима футболисти - Деян Лозев, Емил Мартинов и Крум Стоянов, напуснаха Арда, съобщиха от официалния сайт на отбора.

Наставникът се е срещнал с ръководството на клуба и е заявил, че ще приеме ново предизвикателство, а двете страни са прекратили взаимоотношенията си по взаимно съгласие. 

Същото се е случило и с конрактите на тримата играчи на кърджалийци, а заедно с Николай Киров клуба напускат и неговите помощници Иван Кочев и Атанас Николов!

От Арда пожелаха успех на всички в тяхната професионална кариера и изказаха огромната си благодарност за успехите, които всеки един от тях е постигнал с фланелката на тима. 

Един от най-добрите играчи на Арда - Спас Делев, e пред завръщане в ЦСКА (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички