Треньорът на Пирин се прави на ударен за оставка


Треньорът на Пирин се прави на ударен за оставка
Снимка: БГНЕС

1229 0

Фновете на Пирин поскаха оставката на треньора Неделчо Матушев след загубата с 0:1 от "Ботев" Пловдив в  4-ия кръг на А група.

Специалистът беше бурно освиркан след последния съдийски сигнал. Той обаче демонстрира, че няма никакво намерение да напусдка поста си.

„Неприятна загуба, но аз не мога да бъда недоволен от старанието на играчите, "Ботев" без голово положение вкараха гол. Жалко, че не успяваме ние да оползотворим положенията си. Може би и момчетата не могат да се успокоят и играят под напрежение. Ние продължаваме да работим“, сподели без грам притеснение самият Матушев.

„Със Славия не играхме лошо, но е жалко, че когато създаваме ситуации, не успяваме да ги оползотворим. Трябва малко повече старание, класа и спокойствие. Това ще дойде с резултатите, които на нас в момента ни липсват“, добави той.

Запитан за скандиранията на феновете, Матушев сподели: „Смятам, че ние си вършим работата, мисля, че и отборът се старае, показва лице, жалко, че не успяваме да вкараме, това искат и феновете, но жалко, че не успяваме да го направим. Ние продължаваме, каквото трябва го правим“, завърши Матушев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички