Треньорът на Черно море разкри състава за Суперкупата


Треньорът на Черно море разкри състава за Суперкупата

1244 0

Треньорът на Черно море Никола Спасов е наясно със състава за мача, в който тимът му ще спори за Суперкупата срещу Лудогорец.

От групата за сблъсъка с разградчани отпадна единствено Хуан Вареа, като това е треньорско решение.

"Ще започнем с Китанов на вратата, освен ако не се случи нещо непредвидено. Той постепенно навлиза във форма и състоянието му се подобрява. Ще му давам шанс непрекъснато, за да му помогна да се възстанови. Китанов е отличен вратар", отговори Спасов на въпрос кой ще бъде в рамката на варненци на стадион "Лазур", обясни той.

"Мисля, че Лудогорец не могат да избягат от моментното си състояние. Иначе за тях какво мога да кажа, те са най-силният отбор като футболисти и като селекция. Във всеки един момент могат да те победят, така че не мисля, че ще ни бъде лесно утре в Бургас", каза треньорът.

"При всички положения момчетата са мотивирани и съм сигурен, че ще се раздадат максимално, за да вземем Суперкупата за нас и нашите фенове", изрази надежда специалистът.

"Днес тренирахме дузпи след края на тренировката. Регламента на мача дава тази възможност, така че в крайна сметка ние сме длъжни да тренираме дузпи", каза още специалистът.

Мачът в сряда от 20.00 часа на стадион "Лазур" ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички