Треньорът на Ботев Враца: Срещу Лудогорец бройката на играчите не е от значение


Треньорът на Ботев Враца: Срещу Лудогорец бройката на играчите не е от значение
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3198 0

Временният старши треньор на Ботев Враца Владислав Вутов говори след загубата на възпитаниците му от Лудогорец с 0:4. Това бе неговата първа среща начело на врачани, като той подчерта класата на противника. Ето какво още каза той:

"Не се говори трудно след подобен мач, защото изпълнихме нашия план. Не смятам, че без червения картон ситуацията щеше да е по различна, защото Лудогорец е много класен отбор. Не съм човек който търси оправдания след подобен развой.

Явно съдбата иска да ни каже нещо с тези червени картони. И двата бяха заслужени. Вероятно и десет пъти да се повтори мача - няма да останем толкова рано с десет души.

Имахме концепция и идея върху срещата. Докато аз съм треньор, ще се опитваме да играем футбол. Искам да радваме хората с нашата игра. 

Трябва да имаме повече късмет следващия кръг. Ние работихме много през изминалата седмица, но днес и късметът не ни достигна. Всеки мач е важен за нас".

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички