Трансферен удар! Спартак Варна се подсили с юноша на бразилския Гремио


Трансферен удар! Спартак Варна се подсили с юноша на бразилския Гремио
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1289 0

Спартак Варна продължава с ударната селекция, след като се завърна в Първа лига. Поредното ново попълнение на "соколите" е Емануел Леоне Моура. 22-годишният централен защитник е юноша на бразилския Гремио.

Ману, както е познат в своята страна, подписа договор за срок от три години с клуба, веднага след като пристигна в София. Младият защитник вече е в Банско, където ще се включи в лагера на отбора. Емануел Леоне Моура е национал до 18-години за Бразилия. Футболистът е бил преотстъпван от Гремио последователно на Интернасионал (Порто Алегре) и Сао Жозе, като има два мача в бразилската Серия А.

Той е десетото ново попълнение на варненци.

Ето с кои са останалите:  Божидар Васев от Миньор (Перник), Християн Христов от ЦСКА 1948, Руслан Черненко (Марек), Ромейш Ивей (под наем от Индепендиенте, Панама), Сами Ел Анаби (от Черно море), Проспер Менди (Виртон), Лиандро Мартис (Монтана) и двамата преотстъпени от Лудогорец-2 Илкер Будинов и Тихомир Димитров.

А ето какъв футболист търси Златомир Загорчич.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички