Тони Здравков: Румъния е един сериозен отбор


Тони Здравков: Румъния е един сериозен отбор
Снимка: Oфициален сайт на Левски

1337 0

Треньорът на младежкия национален отбор по футбол на България Антони Здравков очаква труден двубой Румъния. Двата тима се изправят един срещу друг утре в европейска квалификация, а българският тим замина днес за северната ни съседка.

„Имах възможността да наблюдавам румънците в мача им с Армения. Смятам, че е един сериозен отбор, четири-пет човека, които постоянно попадат в мъжкия национален отбор. Сега не мога да бъда категоричен в мача срещу нас дали ще бъдат с мъжете или с младежите, но това на място ще го разберем“, коментира Здравков.

Отборът четиридневен тренировъчен лагер в Русе, който обаче не е достатъчен за пълноценна подготовка, смята наставникът. „Футболистите, които попадат в националните отбори, трябва да са готови за бърза промяна, за бързо мислене, за да могат да влязат в мача и да направят това, което ние, треньорите, искаме от тях“, заяви Здравков.

Треньорът има проблеми със състава преди двубоя с Румъния. Кирил Десподов, Стефан Велков и Живко Хаджиев са под въпрос за мача, тъй като са хванали летен вирус.

Двубоят е утре от 19:45 часа на стадион „Транс-Сил“ в Търгу Муреш

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички