Тони Велков се радва на свободните удари и Тончи Кукоч след 0:5


Тони Велков се радва на свободните удари и Тончи Кукоч след 0:5

3303 0

Треньорът на Марек Тони Велков се впечатли от преките свободни удари на ЦСКА и новото попълнение на "армейците" Тончи Кукоч. Дупничани загубиха с 0:5 от "червените" на стадиона в Борисовата градина в първия мач от 6-ия кръг на "А" група.

"Отдавна не бях виждал толкова добри изпълнения от преки свободни удари само в един мач. Изваждайки тези голове, поражението не беше чак толкова сериозно, макар че не показахме най-доброто от нашата игра, коментира Тони Велков. - Допуснахме чисто индивидуални грешки, но никой не може да ни обвини, че сме играли затворено или сме пазели някакъв резултат. Просто се получи така. Ако смятате, че Марек има огромен капитал и потенциал, нямаме. Ако си мислите, че пораженията ни като гост са тежки, не мисля така. Ние не сме се предали никъде без бой. Кукоч като че ли беше най-добрият на терена за мен. Той ми направи силно впечателение не само заради гола, но и заради всичко, което направи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички