Титуляр в националния под въпрос за турнира в Япония


Титуляр в националния под въпрос за турнира в Япония

911 0

Участието на нападателя на националния отбор Димитър Рангелов в турнира "Кирин Къп" в Япония е под въпрос, твърди "7 дни спорт". Таранът на турския Коняспор е с херния на врата, която може да го спре да отпътува за азиатската страна.

От няколко седмици Рангелов е измъчван от травмата, която му е открита по време на рутинен медицински преглед заради болка в гърба. Състоянието му обаче не е сериозно и даже в момента голаджията играе в мачовете на своя Коняспор.

При завръщането си в София Рангелов ще бъде подложен на медицински преглед, за да стане ясно дали ще е на разположение на националния отбор. Нападателят обаче може да не се подлага на операция.

В случай че Рангелов отпадне от списъка на Ивайло Петев, това ще създаде проблем на треньора. Откакто е начело на тима, селекционерът неизменно залага на него.

В последните дни това не е първата контузия, която сполетява националния отбор. Според "7 дни спорт", в списъка за "Кирин Къп", където нашите срещат Япония, Босна и Херцеговина и Дания, е бил и Николай Бодуров. Централният бранител обаче ще се подложи на операция на носа, който беше счупен, и затова отпада от състава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички