Тежката серия съвсем съсипа Арда: ЦСКА 1948 с безценен успех в "странния мач" от Първа лига (ВИДЕО)


Тежката серия съвсем съсипа Арда: ЦСКА 1948 с безценен успех в "странния мач" от Първа лига (ВИДЕО)
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1259 0

Тежките моменти за Арда при серията от трудни срещи продължи и отборът загуби с класическото 0:3 от ЦСКА 1948. В отложен мач от третия кръг на Първа лига, игран в Кърджали, домакините разочароваха и закономерно загубиха.

Така ЦСКА 1948 влезе в топ 6, заемайки петата позиция с 29 пункта. Столичани изпревариха Арда, който вече е седми с 28 пункта. В следващия кръг, отново в Кърджали, отборът приема Ботев Пловдив (01.12). Следващото изпитание за ЦСКА 1948 пък е Хебър (02.12).

Резултатът в срещата бе открит още в 18-ата минута, когато точен бе Георги Русев. Той вкара от пряк свободен удар, като Иван Дичевски е с основна вина за попадението. Той не се намеси добре, след като имаше събрани играчи пред него, които му попречиха.

След половин час игра авансът на ЦСКА 1948 вече бе от две попадения след гол на Неделко Пишчевич, който се възползва от отиграване с глава на Ивайло Чочев. Малко след старта на втората част Елитон оформи крайния резултат, след като засече с глава центриране от ъглов удар на Русев.

След голяма и странна врътка пък Арда прие дуела, който по програма трябваше да бъде домакинстват от ЦСКА 1948. Те размениха гостуванията си поради по-доброто състояние на терена в Кърджали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички