Тарханов натирва нападател от Славия


Тарханов натирва нападател от Славия

862 0

Славия ще се раздели с един от нападателите си, твърди "Тема Спорт". Новият старши треньор на "белите" Александър Тарханов не възнамерява да разчита на Петър Атанасов. През есента той записа 15 мача в А група, без да отбележи гол.

Атанасов дойде на "Овча купел" през сезон 2014/15 от Раковски, където в 14 двубоя в „Б” група бе реализирал 13 попадения. Играл е още в Ботев Пловдив, Черноморец Бургас и Брестник.

Атанасов вече е попаднал в плановете за зимна селекция на втородивизионния Локомотив Горна Оряховица. "Железничарите" гонят промоция в елита и старши треньорът на тима Сашо Ангелов иска да увеличи нападателната мощ на състава си.

За тази цел наставникът се е насочил и към още един нападател - Петър Димитров, бившият футболист на ЦСКА, който вкара гол на Ливърпул в София през 2005 година. През есента той стана голмайстор на Б група с 12 попадения за Локомотив Мездра. Димитров обаче напусна тима, който е в сериозна финансова криза.

Ангелов иска да засили конкуренцията на Тихомир Кънев в атака. Той реализира шест пъти в Б група, като вкара и 4 попадения за Купата на България през есента.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички