Сухия недоволен от действията на Литекс


Сухия недоволен от действията на Литекс
Снимка: БГНЕС

1164 0

Тони Здравков изрази съжалението си, че ръководството на Литекс реши да не пусне играчите, които бяха повикани от националните отбори на България за мъже и младежи. Сухия, както е популярен във футболните среди, все пак е доволен от факта, че ще види няколко момчета, които до момента не са попадали в плановете му.

"Най-важното е да видя футболистите в игрова обстановка, най-вече 12-те нови. Знам, че няма да изглеждаме много добре тактически. Хубаво е, че ще мога да видя нови момчета. Ако покажат качества и дисциплина, нищо не пречи в следващите мачове да пусна някои от тях.

Отказът на Литекс да пусне националите си развали плановете ни. Не мога да се бъркам в плановете на клубовете. Но не съм човек, който носи злоба в себе си. По-малките – тези, които са 1997-а година, имат своите планове.

Лично аз не правя сметки за квалификационната група. В края ще видим къде сме. От първия ден момчетата са запознати, че имаме желание и възможности, за да се преборим в групата. Има колектив в отбора, убеден съм в това", категоричен е бившият треньор на "Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички