Стойчо Стоилов защити звездите в националния отбор


Стойчо Стоилов защити звездите в националния отбор
Снимка: Официален сайт на Литекс

1363 0

Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов се застъпи за звездите в националния отбор на България, които отнасят най-много критики за трагичното представяне на тима в европейските квалификации. Това са играещите в Русия Ивелин Попов, Станислав Манолев и Георги Миланов. Стоилов познава добре качествата и на тримата, тъй като те играха в Литекс, преди да се реализират в чужбина.

"Футболът е колективна игра, не може един-двама играчи да движат отбора напред, коментира Стоилов пред Sportline.bg. - Що се отнася до Ивелин Попов и неговото несериозно изпълнение на дузпата в мача срещу Малта, то мисля, че това се случва и на най-големите. Дали ще продължи да бъде викан, това е решение на треньора - на Любо Пенев, или някой друг, който дойде, той си носи отговорността", заяви той.

Бившият халф, който има 10 мача за националния отбор, не пожела да коментира работата на Любослав Пенев като селекционер. "Има си Изпълком, те да решават", лаконичен бе той.

Запитан дали е истина, че има вероятност сегашният наставник на Литекс - Красимир Балъков, да замени Пенев на поста му, Стойчо Стоилов заяви: "Аз не знам нищо по този въпрос". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички