Стоичков получава днес вариантите за негова статуя


Стоичков получава днес вариантите за негова статуя

669 0

Христо Стоичков ще получи днес вариантите за негова статуя, която ще бъде поставена на стадион "Българска армия". Двама скулптори са се наели със задачата да изработят примерни модели.

Те вече са готови и са 3, като Ицо ще ги получи в следобедните часове. Именно Камата ще избере кой от вариантите за статуя да бъде поставен на стадиона на ЦСКА, съобщава "Тема спорт".

Паралелно с това тече кампанията за набиране на средства за постамента, като до този момент събраната сума е над 5000 лева. Целта е да се генерират 60 бона до 20 април. Проектът бе иницииран от фенклуба на "армейците" в Козлодуй - "Червена чета Радецки". От негова страна по проекта за статуя работят председателят Алекси Христов, заместникът му Бисер Митков и бившият кмет на града и депутат Милко Торгов. Гриша Ганчев е излъчил свой човек от ЦСКА, който да съблюдава кампанията от страна на клуба.

Инициативата на феновете подкрепиха както от "Армията", така и редица ветерани на 31-кратните шампиони, сред които Стойчо Младенов, Спас Джевизов и Георги Велинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички