Стенио: Беше ме срам да си взема медала за Купата


Стенио: Беше ме срам да си взема медала за Купата
Снимка: БГНЕС

1306 0

Полузащитникът на "Черно море" Стенио дос Сантос разкри, че го е било срам да си вземе златния медал след спечелената Купа на България на 30 май в Бургас.

Дос Сантос беше изгонен в 38-ата минута и остави своя отбор в намален състав, който впоследствие успя да вдигне трофея след голове в последните минути на Бакари и Матиас Курьор, съответно в редовното време и продълженията.

"Онзи ден бе едновременно най-хубавият и най-лошият в кариерата ми. Не можах да се побера в кожата си от яд, че усложних задачата на съотборниците си. Съжалявах за постъпката си и ме беше срам да си вземе медала. Моите колеги обаче ми дадоха кураж, подкрепиха ме и излязох за награждаването", заяви Стенио, информира "7 дни спорт".

Халфът е убеден, че ако в неделя се вложат на 100 процента и изпълнят указанията на треньора, ще победят "Ботев". Стенио, както и Матиас Курьор са сред козовете на тима за успех над Канарчетата. Двамата са вкарали три от четирите гола за Моряците в последните три срещи с пловдивчани. Матиас Курьор е точен два пъти, а Стенио дос Сантос - веднъж.

Любопитно е, че трите срещи завършват при един и същ резултат – 2:1. "Жълто-черните" имат две победи, а варненци – една.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички