Станислав Иванов за Левски: От доста време не съм виждал толкова българи в състава


Станислав Иванов за Левски: От доста време не съм виждал толкова българи в състава
Снимка: Фейсбук страница ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

3685 0

Футболистът на Арда Станислав Иванов говори за предстоящия мач с ЦСКА, като сподели, че отборът се напасва вече към философията на Николай Киров. Той не скри, че при добро предложение би напуснал Кърджали през лятото, а голямата му мечта е да играе в Ла Лига за Реал Мадрид. 

Мачът с ЦСКА не е по-различен за него

Станислав Иванов не изключва трансфер през лятото

Още: Юношата на Левски Станислав Иванов не забравя откъде е тръгнал, но не изключва трансфер в ЦСКА: Футболът е непредвидим

"Ние излизаме във всяка една среща за трите точки. Независимо срещу кой отбор се изправяме ние искаме и търсим победата до последно. На терена излизаме, за да покажем какво можем и да дадем всичко от себе си. Хвърляме се във всеки един двубой на 100% и сега пак ще бъде така. Надявам се да стане един хубав мач. Всеки двубой за нас е еднакъв и опитваме да правим това, което иска треньорът от нас. Винаги целта е победата", заяви Иванов пред "Мач телеграф", като обяви, че идният мач с "червените" няма да е по-различен за него.

"Аз съм професионалист и за мен всеки един двубой е с еднакво значение. Излизам и давам всичко от себе си на терена. Ако мога да помогна на отбора да победи и успея да вкарам гол, за мен е важно и ще се радвам. Дано сега успея да вкарам също".

Доволен от залагането на млади играчи в Левски

Юношата на Левски даде своя коментар за случващото се при "сините", отличавайки, че се разчита на много млади играчи. "В Левски има доста млади момчета и това е хубаво. Нормално е на моменти да има колебливи резултати, защото отборът е млад. Вратарите са момчета от школата и двамата и това ме радва. От доста време не съм виждал толкова българи в състава. Това е много хубаво. Радващо е, че гранд в България разчита на толкова българи. Надявам се, че когато се окомплектова отборът, ще държат ниво и ще подобрят резултатите си"

Още: "Имаха интерес": Бившата звезда на Левски Станислав Иванов призна, че бил набелязан от ЦСКА

"Разбира се, че ако има оферта, която да удовлетворява и мен и клуба, бих приел. Ако е нещо по-добро за мен, развитието ми и Арда, бих приел. Това е работата на всички футболисти. И аз затова се трудя и работя, за да направя трансфер в по-добър отбор и по-силно първенство", допълни още той. Станислав Иванов наскоро бе повикан в националния отбор, където все още не е дебютирал.

Още: След ЦСКА и корейски отбор поиска Станислав Иванов, водят се разговори с Арда

„Не сме от такава класа…“! Станислав Иванов каза болезнената истина за националния отбор на България

Официално: Станислав Иванов се размина с ЦСКА, но брат му подписа с клуб от Първа лига (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички