Стадион за 6 милиона лева остава без отбор


Стадион за 6 милиона лева остава без отбор
Снимка: Gulliver/Getty Images

817 0

Тича (Долни Чифлик) прекратява участието си в Североизточната „В“ група, след като президентът на клуба Лъчезар Радев внесе официално писмо в зоналния съвет на БФС-Варна, съобщава "24 часа".

Причината за отказа на отбора от Долни Чифлик е липсата на финанси в клуба, както и нежеланието на местната община да помага на клуба. Участието си в местните шампионати спират и всички юношески формации на клуба.

Това е втори клуб от състава на Североизточната „В“ група, който прекратява участието си тази зима след състава на Бенковски (Бяла).

Тича (Долни Чифлик) завърши на шесто място след първата половина на сезона в Североизточната „В“ група, а през последните години се утвърди като един от най-стабилните тимове в състава на местната трета дивизия.

Стана ясно още, че всички дължими суми към футболистите и треньорите от мъжкия отбор са изплатени. Клубната управа оказва съдействие на футболистите да си намерят нови отбори.

През миналата година в Долни Чифлик бе открит най-модерния стадион във Варненско. За него, базата в Шкорпиловци на тима, както и за една детска площадка бяха усвоени близо 6 милиона лева по програмата на ЕС за развитие на селските райони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички