Спасов: Най-добрият ни мач у дома, изпуснахме победата


Спасов: Най-добрият ни мач у дома, изпуснахме победата

1049 0

Наставникът на Черно море Никола Спасов изрази разочарованието си, че отборът му е изпуснал да победи гостуващия Литекс. Двата тима завършиха 1:1 на стадион "Тича".

"Поздравявам момчетата, че направиха най-добрия си мач у дома, първото полувреме беше равностойно, през втората част надиграхме Литекс. Съжалявам, че не спечелихме 3-те точки, стана добър и интересен мач, нека има повече такива", коментира той след двубоя.

"Важни са тези точки в края на годината, искаме да натрупаме повече точки, на нас ни беше по-лесно така, след като Литекс играха с нова схема", сподели наставникът.

Той не смята, че съперникът е подценил неговия тим. "Трябва да питате треньора на Литекс. Те имат много равностойни и качествени футболисти, нормално е, в определени мачове могат да използват различни футболисти", посочи треньорът на "моряците".

"Лошо стечение на обстоятелствата с контузията на Жиньо. Литекс можеше да ни вкара гол, ние също можеше да вкараме втори и трети гол. Не трябва да се притесняваме от получаването на голове, трябва ние да вкараме повече. Във всеки мач играем за победа", завърши Спасов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички