Снежен ад, голеада и ценни 3 точки за Царско село в Монтана


Снежен ад, голеада и ценни 3 точки за Царско село в Монтана
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1491 0

Царско село постигна драматична победа при тежки условия над Монтана с 4:3 в последен двубой от 15-ия кръг на Първа лига.

Гостите от София поведоха с 2:0 след две бързи попадения. Автогол на Александър Башлиев и гол на Стефан Христов донесоха спокойствие на „царете“. Условията над стадион „Огоста“ обаче се влошиха и принудиха забавянето на старта на втората част с повече от час. Снегът принуди изчистване на линиите и слагането на червени такива за ориентир.

Играта бе подновена в 19:30 часа българско време, а Билал Бари върна един гол за домакините. Антонио Георгиев си вкара автогол, за да бъде възстановен паритетът. Дилан Мертенс и Мартин Кавдански отново върнаха преднината от два гола за Царско село, а крайният резултат дълбоко в добавеното време бе оформен след интервенцията на Владимир Айтов.

В класирането Царско село е осми с 16 пункта, след като спря серия от четири поредни загуби. Третото поредно поражение на Монтана в първенството свали тима до 12-та позиция в таблицата с актив от 12 точки. В следващите си мачове Царско село приема у дома Левски в събота, а Монтана гостува на Етър идния вторник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички