След наказанието от ФИФА: Крумовград с незабавна реакция, изчисти дълга си


След наказанието от ФИФА: Крумовград с незабавна реакция, изчисти дълга си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

966 0

От Крумовград обясниха относно забраната за картотекиране на футболисти, която бе наложена на клуба от страна на ФИФА. Тя идва заради наказателни лихви по договор на футболист, който е бил в тима, когато Крумовград е част от Трета лига. От клуба са категорични, този дълг е изчистен и няма да има проблем с трансферите.

Крумовград с мигновена реакция!

Общо пет клуба от родния футбол бяха наказани от ФИФА временно и няма да имат възможността да картотекират нови футболисти. Два от тях са от Първа лига - Ботев Враца и Крумовград, а друг вече не съществува - Царско село. Останалите са втородивизионният Литекс и две лиги по-ниско котираният - Верея.

Ето какво написаха от клуба:

"Във връзка със съобщението за наложена забрана от ФИФА за картотекиране на нови футболисти, бихме искали да заявим следното. Касае се за наказателни лихви в размер на 3000 евро по договор между нашия клуб и Леонардо Принсипе, играл за ФК Крумовград в Трета лига.

Дългът е изчистен тази сутрин и ФК Крумовград няма да има никакви проблеми за зимния трансферен прозорец", като от клуба наскоро обявиха нов трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички