Славия взе точка от гостуването си на Черно море


Славия взе точка от гостуването си на Черно море
Снимка: БГНЕС

1036 0

Отборите на Черно море и Славия не се победиха в мач от 5-я кръг на Първа лига, след като срещата на стадион "Тича" завърши при резултат 1:1. По този начин момчетата на Георги Иванов остават на първата позиция с актив от 11 точки, докато "белите" от София са 8-ми с 5 пункта.

В първата част новото попълнение на "моряците" Цветелин Чунчуков се контузи и напусна принудително. В 38' пък Атанас Зехиров откри за домакините, след като бе оставен непокрит в наказателното поле при изпълнение на корнер. Тимът на Черно море посвети гола на своя съотборник Стефан Станчев, който по-рано тази седмица стана баща.

В края на първото полувреме капитанът на гостите Георги Петков остана да лежи на земята, като се очакваше да напусне на почивката. Това обаче не се случи и опитният футболист остана на терена и за втората част.

В 47' друго ново попълнение в отбора на Гонзо - Витиня се самоконтузи, като от щаба на тима загатнаха, че става въпрос за скъсан ахилес.

Георги Йомов донесе точката на "белите", след като изравни в 72' при груба грешка в защитата на домакините.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички