Славия тества юноша на "Левски"


Славия тества юноша на "Левски"

1658 0

Славия може да привлече футболист на Берое. "Белите" се очаква да приберат освободения от "заралии" Илия Мунин, твърди "Тема Спорт".

Десният бек не успя да се наложи под Аязмото и бе отпратен преди няколко дни. Столичани изпитват остра нужда на този пост. През есента те разчитаха само на неубедителния Цветомир Панов. Именно поради липсата на алтернатива спортно-техническият щаб реши да не го освобождава.

Преди да дойде в Берое, 21-годишният Мунин носи екипа на Любимец. Очаква се юношата на "Левски" да започне подготовка на "Овча купел" на 12 януари. Той обаче ще изкара пробен период, преди старши треньорът Иван Колев да реши дали ще го ангажира.

Както е известно, Славия освободи голяма част от основните си играчи, след като стана ясно, че за втора поредна година ще е във втората половина на класирането. "Белите" ще градят отбор за пролетта предимно от млади играчи. Дотук клубът подписа с трима нови футболисти, които идват от Б група - халфа Мартин Станкев (Банско) и нападателите Петър Атанасов (Раковски) и Ивайло Димитров (Добруджа).

Въпреки това за първото занимание се очакват и двама чужденци на проби. Те ще тръгнат с тима за първия лагер в Анталия на 18 януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички