Славия ще иска 300 хил. евро за Манзоро


Славия ще иска 300 хил. евро за Манзоро

761 0

Халфът на Славия Жереми Манзоро има поставена цена от клубното ръководство от 300 хил. евро, научи "7 дни спорт". Френският офанзивен полузащитник, който в момента е сред най-атрактивните футболисти на "белите", беше следен от чуждестранни клубове в последните месеци, но до негово напускане и през зимата, и през лятото така и не се стигна. В момента обаче ситуацията около Манзоро е доста по-сложна, след като неговият договор с най-стария столичен клуб изтича през юни.

Жереми пристигна на "Овча купел" миналото лято от Черноморец (Бургас) заедно с друг футболист - Карлос Фонсека. Французинът, който в началото на месеца навърши 24 години, парафира за два сезона, което означава, че от Нова година ще може свободно да преговаря с всеки един клуб и дори да подпише предварителен договор.

Клубните шефове са извадили и конректна оферта за продължаване на неговия договор, но е ясно, че към момента те не могат да му предложат голямо увеличение на заплатата. Самият футболист пък е недоволен от забавените заплати и премии, както и от факта, че не тренира сериозно последните седмици. Именно поради тази причина в "Овча купел" се надяват, че ще успеят все пак да го спазарят за 300 хил. евро по време на зимния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички