Славия представи Загорчич, той обеща: Ще оцелеем


Славия представи Загорчич, той обеща: Ще оцелеем
Снимка: Официален сайт на Славия

1114 0

Славия представи официално новия си старши треньор Златомир Загорчич. Сръбският специалист не се съмнява, че "белите" ще запазят мястото си в Първа професионална лига, въпреки изключително колебливия сезон, започнал с участие в Лига Европа.

"Преди два дни ми се обадиха. Президентът Венцеслав Стефанов ме попита дали искам да стана треньор. Вчера дойдох и се разбрахме. Помислих половин час. Разбрах всичко и казах, че идвам", заяви Загорчич пред медиите на стадион "Славия".

"Да, изненадва ме тежкото положение на отбора. Когато бях футболист, Славия беше отбор от първата петица или шестица на класирането. Бях изненадан, че ще се борим за оцеляване, но ще успеем. Съветвам младите футболисти да се борят много и да побеждават. Не мога да говоря преди първата тренировка. Нямам притеснение, ще оцелеем", добави той.

До момента "белите" бяха водени от Владимир Иванов, който остава помощник в щаба на бившия български национал. Мартин Кушев и Радостин Станев също ще продължат да работят като треньори в първия състав на Славия.

Златомир Загорчич проведе днес преди обед и първата си тренировка начело на "белите". На стадион "Славия" той се запозна с футболистите, които защитават цветовете на клуба.

Отделно от основната група тренира единствено кенийският национал Омар Абуд. Левият краен защитник се подготвяше на облекчен режим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички