Славия подписва с нападател и защитник


Славия подписва с нападател и защитник
Снимка: БГНЕС

640 0

Славия ще привлече още двама руски футболисти. Това са 21-годишният нападател Сердер Сердеров и 24-годишният защитник Никита Сергеев. Това обяви за "ТАСС" наставникът на "белите" Александър Тарханов.

Както е известно, след идването на руснака в Славия, в клуба дойдоха четирима руски играчи, освен двамата, които треньорът обяви, още защитникът Иван Князев и нападателят Евгений Кобзар.

"Сердер Сердеров и Никита Сергеев ще останат в отбора. Скоро ще подпишем договори с тях. Никой друг от руснаците няма да бъде в отбора", заяви специалистът.

Славия заема 4-то място в класирането. Според думите на Тарханов, ръководството на клуба не им е поставило конкретни задачи за втория полусезон. Водещата задача е да се създаде отбор.

"Основната цел на сезона за нас е да създадем отбор. Разбира се, бих искал да завършим първи, но няма да си поставяме такива конкретни задачи", поясни треньорът.

Сердеров е възпитаник на Анжи (Махачкала). Играл е и за ЦСКА, Анжи, Урал и Криля Советов. Има опит и в младежкия национален отбор.

Сергеев е възпитаник на Динамо (Москва). Играл е и за Калуга и Волга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички