Славия изпусна "орлетата" от "клетката си" в края: Все пак спря серията им от победи (ВИДЕО)


Славия изпусна "орлетата" от "клетката си" в края: Все пак спря серията им от победи (ВИДЕО)
Снимка: Velizar Eremiev - Chocho / LAP.bg

1247 0

Славия бе много близо до едва втора победа през сезона, но в крайна сметка завърши при равен резултат 1:1 с Пирин при гостуването си в Благоевград. Това бе и сблъсък между два от тимовете, застрашени от изпадане от българската Първа лига.

Серията от три победи на "орлетата" бе прекратена, но те са на 12-а позиция с 11 точки. Славия остава на предпоследното място с вече 5 точки - една повече от последния в подреждането Етър. Пирин обаче е с мач повече от "белите" и от "болярите".

Резултатът в днешния дуел бе открит в 13-тата минута, когато отнета топка се озова в Сибири Кейта малко пред границата на наказателното поле. Той бе доста встрани, но с лъжливи движение стигна централна позиция срещу вратата и отправи хубав изстрел извън наказателното поле, за да матира Максим Ковальов.

Десетина минути преди края на редовното време паритетът заслужено бе възстановен след натиск от "орлетата". Андрей Йорданов намери с глава центриране от ъглов удар, а след контакт в земята топката влезе в мрежата зад Светослав Вуцов.

Следващото изпитание за Пирин Благоевград е много трудно - гостуване на шампиона Лудогорец в Разград (08.10). Славия пък посреща в столицата намиращия се в подем отбор на Арда (07.10).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички